Eindejaarsactie Stad Nieuwpoort

Nov 26, 2019Activiteiten

De Lokaal Economische Raad en de Stad Nieuwpoort slaan de handen in elkaar en organiseren samen een eindejaarsactie voor alle handel en middenstand in Nieuwpoort onder de naam van ‘Vrolijk Nieuwpoort Kras & Win’.
Tijdens de actie verdelen deelnemende handelaars per aankoopschijf krasloten onder hun klanten. Deelnemende handelaars bepalen zelf hoeveel krasloten per aankoopschijf worden gegeven. De klanten krabben het krablaagje weg en zien meteen welke prijs ze winnen.

De prijzenpot bestaat uit 3 soorten prijzen:

  1. Gratis tickets aangeboden door de stad Nieuwpoort: gratis schaatsbeurten, tickets voor Westfront, zwembadbeurten, filmtickets, ….
  2. Waardebon met winkelwaarde te besteden bij de deelnemende handelaars.*
  3. Code om deel te nemen aan de hoofdprijzenpot. De hoofdprijzenpot bestaat o.a. uit 4 stadsfietsen. Mits registratie van deze code op www.visit-nieuwpoort.be maak je kans op een hoofdprijs.

*Als handelaar kan je deelnemen door een bepaalde winkelwaarde toe te voegen aan de prijzenpot. Volgens het bedrag van de winkelwaarde die je geeft krijg je een aantal krasloten om te verdelen onder je klanten. Hieronder de verhouding:
Voor de hoofdprijzen worden 4 stadsfietsen bij de lokale handelaars aangekocht.

We hopen op een prijzenpot van meer dan € 15.000. Hoe meer deelnemende handelszaken hoe groter de prijzenpot!

€ 50 waardebons 200 krasloten
€ 100 waardebons 500 krasloten
€ 200 waardebons 1000 krasloten
€ 300 waardebons 1600 krasloten
€ 500 waardebons 3000 krasloten

 

Als handelaar bepaal je zelf de verdeling van de winkelwaarde over het aantal waardebons. Je hoeft geen fysieke waardebons ter beschikking te stellen.
Bijvoorbeeld: je kiest ervoor om € 200 winkelwaarde toe te voegen aan de prijzenpot, te verdelen over 40 krasloten van elk € 5 winkelwaarde. In ruil krijg je hiervoor 1000 krasloten om te verdelen onder je klanten.

Indien je intekent op deze actie ontvang, zal er een overeenkomst van de geschonken winkelwaarde worden opgemaakt.
De prijsuitreiking van de hoofdprijzen vindt plaats op maandag 20 januari om 20.30 u. in Westfront Nieuwpoort, Kustweg 2 te 8620 Nieuwpoort.

Alle deelnemende handelaars zijn van harte welkom op deze prijsuitreiking gevolgd door de nieuwjaarsreceptie van de Lokaal Economische Raad Nieuwpoort.

Uiterste intekendatum voor de eindejaarsactie is vrijdag 15 november 2019! 

De krasloten en het promotiemateriaal worden verdeeld in week 49.
De actie start op zaterdag 7 december 2019 en loopt t.e.m. dinsdag 7 januari 2020.

Deze eindejaarsactie kan enkel slagen als er een groot percentage deelnemende zaken is. We hopen dan ook dat jullie willen meewerken aan deze eindejaarsactie!

Voor bijkomende inlichtingen of onduidelijkheden kan u contact opnemen met Sarrazijn Mike, Dienst Lokale Economie, tel. 0473 84 46 67 – mike.sarrazijn[at]nieuwpoort.be .

Onze missie

Wie is Horeca Nieuwpoort? Wij zijn een vereniging die instaat voor de horeca ondernemers in Nieuwpoort. Wij hebben verschillende functies, zo zijn wij een aanspreekpunt naar het gemeentebestuur, maar ook naar Horeca Vlaanderen. Maar wij zorgen ook voor leuke alsook leerrijke activiteiten. Ieder jaar zorgen wij voor een 2-tal activiteiten om de sfeer in je zaak wat aan te wakkeren. Maar het is niet allemaal fun en plezier, ook opleidingen komen aan bod.

Voorstel, idee voor een initiatief of een vraag? Contacteer ons.

Het contactformulier wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy. Hun Terms of Service is van toepassing.