Jobstudentendag

Jun 9, 2017Activiteiten

Dag van de jobstudent – donderdag 6 juli

Een dag waarbij jobstudenten, extra’s of eventueel nieuwe vaste medewerkers worden opgeleid in de basis van het horeca leven:
een plateau leren dragen, borden inzetten en afruimen, glazen afdrogen, frietjes bakken, mosselen kuisen, maar ook het onthaal van de klanten, een reservatie aannemen en zoveel meer.
De jobstudenten worden in kleine groepjes verdeeld waardoor er aan iedereen altijd voldoende aandacht kan besteed worden. Na deze dag moeten de jobstudenten enkel de werking in jouw zaak leren kennen.

De jobstudenten dag start om 10u en eindigt rond 16u, alles gaat door in Feu d’or. Leerkrachten van hotelschool ter Duinen alsook van Syntra West zullen de studenten de kneepjes van het vak leren.
Lunch en drankjes tussendoor zijn voorzien.

We hopen jullie daar in grote getallen te mogen verwachten!

Dag van de jobstudent. Zin om deel te nemen?
Schrijf jullie snel in.

5 + 9 =

Onze missie

Wie is Horeca Nieuwpoort? Wij zijn een vereniging die instaat voor de horeca ondernemers in Nieuwpoort. Wij hebben verschillende functies, zo zijn wij een aanspreekpunt naar het gemeentebestuur, maar ook naar Horeca Vlaanderen. Maar wij zorgen ook voor leuke alsook leerrijke activiteiten. Ieder jaar zorgen wij voor een 2-tal activiteiten om de sfeer in je zaak wat aan te wakkeren. Maar het is niet allemaal fun en plezier, ook opleidingen komen aan bod.

Voorstel, idee voor een initiatief of een vraag? Contacteer ons.

Het contactformulier wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy. Hun Terms of Service is van toepassing.